Pisanje besedil za spletno stran

Dobro napisana besedila na spletni strani pritegnejo kupce in vas predstavijo v najboljši možni luči.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED PISANJEM SEO ČLANKOV IN PISANJEM ZA SPLETNO STRAN?

Na prvi pogled se morda zdi, da med pojmoma ni razlike, vendar je razlika ogromna. Pisanje za spletno stran lahko opredelimo kot dejanje pisanja, ki naj bi se uporabljalo za oglaševanje in trženje. Njegov namen je povečati prepoznavnost blagovne znamke in navsezadnje prepričati posameznika ali skupino, da sprejme določeno akcijo oziroma opravi konverzijo. Preprosto povedano, spletno pisanje je prepričljiva oblika pisanja za zbiranje kvalitetnega prometa na spletni strani.

 

SEO pisanje je bolj napredna oblika spletnega pisanja, ki obvezno vključuje določen nabor ključnih besed ali besednih zvez. Namen SEO člankov je, da s pomočjo ključnih besed iskalniki (npr. Google, Najdi.si, Yahoo) vašo stran prikažejo na vrhu rezultatov iskanja. 

pisanje vsebin za splet

ZAKAJ JE BESEDILO NA SPLETNI STRANI POMEMBNO?

Dobro spletno besedilo pomaga ustvariti boljši vtis o viziji in blagovni znamki. Vsebina mora biti jasna in razumljiva, upoštevajoč SEO smernice in ključne besede. Vsebina na spletne strane pripomore k optimiziranju spletnega mesta, zato je zelo, pomembno kako je napisana.

Spletne strani z dobro napisanim besedilom se pojavljajo na prvih straneh iskalnikov, kot sta Google in Blink, zakaj se jim ne bi pridružila tudi vaša spletna stran? Tako si boste povečali možnosti za prodajo izdelkov ali storitev in dosegali večji promet na strani.

NAŠE STORITVE:

Blogi in članki predstavljajo številne prednosti za uvrstitev spletne strani. Upravljanje zahteva veliko časa in energije. Medtem ko moramo upoštevati, da se mora besedilo na spletni strani razlikovati od besedila na konkurenčnih spletnih straneh, saj iskalniki "kaznujejo" kopirana besedila. Zaupajte pisanje besedila za spletno stran strokovnjakom Scriptorium.

Ustvarjanje koledarja vsebin 

Vsebina na spletni stran se mora redno posodabljati za zagotavljanje dobre uvrstitve v iskalnikih. Dober pregled nad vsebino in načrtovanjem omogoča koledar vsebin. Za vsebino lahko potem poskrbite sami ali pa delo prepustite nam.

Opis storitev podjetja 

Za zagotovitev strank morajo storitvena podjetja dobro predstaviti in opisati svoj način dela in izvedbo storitev. Na ta način strankam predstavijo svoje delo in pritegnejo nove kupce. Pred začetkom opisa storitev se bomo z vami pogovorili o željah in s kratkim intervjujem pridobili informacije o vaših storitvah.

Opis izdelkov 

Če prodajate izdelke fotografija ni dovolj. Bodoči kupci želijo kakovostno besedilo, ki bo prodajalo. Besedilo pri izdelku vpliva na optimizacijo in promet.

Pisanje bloga ali SEO člankov

Raziskujemo in ustvarjamo vsebino, ki je primerna za vašo dejavnost. Članki in blog pomembno prispevajo k boljši uvrstitvi spletne strani, pogosto pa to ni dovolj. Na uvrstitev močno vpliva tudi opis dejavnosti.

Pogosta vprašanja in odgovori

S pogostimi vprašanji in odgovori boste ustvarili zaupanje obiskovalcev in jim podali konkretne informacije. Stranke, ki so v dvomu o vašem načinu dela, vas bodo redko kontaktirale. Ne izgubljajte strank po nepotrebnem. Naročite storitev pisanja pogostih vprašanj in odgovorov pri naših strokovnjakih.

Vizija in poslanstvo 

Vizija in poslanstvo sta pomembna elementa spletne strani. Z vizijo obiskovalcem predstavimo namen naše blagovne znamke. S poslanstvom opišemo cilje, ki jih želimo doseči in kje vidimo naše podjetje v prihodnosti.

Pisanje splošnih pogojev, obvestil o piškotih in drugih formalnih besedil

Slovenska in tuja zakonodaja nalaga lastnikom spletnih strani odgovornost za kreiranje podatkov o piškotkih na spletni strani, splošnih pogojih poslovanja in podatkih o podjetju. Podatki so pogosto predmet inšpekcijskega nadzora, zato morajo vsebovati vse bistvene elemente in prilagojeni vaši dejavnosti. Ne izgubljajte časa s pisanjem pravilnikov na vaši spletni strani. Delo zaupajte nam.

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Prioriteta v kakovosti 

Zavezujemo se h kakovosti napisanega besedila, ker se zavedamo pomena napisanega besedila.

Gradimo blagovno znamko

Vsebino kreiramo tako, da prikažemo vaše podjetje v najboljši možni luči in komuniciramo z javnostmi na pravi način.

Ekonomičnost

Uporabljamo različne metode, da bi dosegli željeni rezultat po dostopni ceni. Prepričani ste lahko, da bo prihodek, ki ga boste prejeli zaradi boljše uvrstitve vaše strani v spletnih brskalnikih, večji od investicije v vsebino.

Zainteresirani?