PISANJE OPISOV IZDELKOV IN STORITEV

Opis izdelkov in storitev vključuje SEO prilagojene ključne besede in besedilo, ki bo pritegnilo čim več strank.

KAJ JE OPIS IZDELKOV IN STORITEV?

Tehnologija se dnevno spreminja in napreduje in z njo tudi vpliv interneta. Večina ljudi si življenja brez interneta več ne predstavlja. Služi tako v raziskovalne kot zabavne namene. Ob pomoči iskalnikov imamo dostop do nešteto informacij v manj kot sekundi. Veliko potrošnikov se pred nakupom zanaša na spletne informacije. To je pomemben razlog zaradi katerega morajo biti opisi izdelkov dobro napisani.

Lansiranje izdelka na trg zahteva leta raziskovanj, načrtovanja, tržnih študij, strategij in stroškov.  Če so informacije pomankljive izdelek lahko izgubi svojo identiteto. Zato je pomembno imeti prepričljiv opis izdelka. Zlasti za blago, ki se prodaja na spletu in ga kupci fizično ne morejo pogledati. Popoln opis izdelka lahko pritegne kupce, med tem ko jih pomankljiv opis odvrne.

pisanje člankov

ZAKAJ JE OPIS IZDELKOV POMEMBEN ZA VAŠE PODJETJE?

Zaradi razvoja e-trgovin cveti, je dober opis izdelka postal še pomembnejši. Kupci so se začeli v veliki meri zanašati na spletne opise. Odličen opis izdelka ima edinstveno in izvirno vsebino, ki odlično opisuje vaš izdelek. Vsebuje analizirane in optimizirane optimizirano ključne besede in prepričljiv napis. Dober opis vsebuje vsebino, ki bo pustila trajen vtis v glavah bralca.

NAŠE STORITVE

V Scriptoriumu pišemo prepričljive opise izdelkov z ciljem po povečanju prometa iz iskalnikov in prodaje vaših izdelkov. Naša delo vsebuje:

Natančne opise, ki bodo navdihnili vaše stranke in pustili dolgotrajen vtis.
Sveže in resnične opise, ki so točni in brez napak.
Vprašanja in odgovore povezane z izdelkom.
Ključne besede, ki bodo pomagale izboljšati SEO uvrstitev.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Naši pisci so izkušeni na področju pisanja specifikacij izdelkov in so uspešni pri zagotavljanju informacij, ki so pomembne za vaše stranke.

Opise izdelkov prilagajamo specifikaciji strank. Pišemo vsebino, ki je pomembna in uporabna za vaše podjetje.

Zainteresirani?