PISANJE SEO ČLANKOV IN BLOGOV

SEO članki in blogi so pomembno orodje za boljšo optimizacijo spletne strani ali trgovine in povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

KAJ JE PISANJE SEO ČLANKOV?

Blog in pisanje člankov sta vrsti spletnega pisanja, ki se redno posodabljata. Razlikujeta se po slogu pisanja in ciljni publiki. Blogi so za razliko od člankov pogosto neformalni in napisani v pogovornem tonu, med tem, ko so članki bolj formalni in napisani v prefinjenem slogu pisanja. Blogi so pogosto krajši od SEO člankov.

Eden od najpomembnejših vidikov vsebinskega marketinga je ravno blog ali članek. Dobro napisan blog ali članek bo pritegnil obiskovalce na vašo spletno stran ali trgovino in jih pritegnil k branju in ponovnemu obisku vaše spletne strani. 

Investiranje v vsebino je vedno dobra naložba.

pisanje člankov

ZAKAJ SO ČLANKI IN BLOGI POMEMBNI?

Pogosto je pomen vsebine spletne strani podcenjen. Blogi in SEO članki so pomembni iz več vidikov. Spletni dnevnik ali članek je uporabno orodje za posredovanje sporočil strankam. Ponuja nam možnost zanimive in informacijsko podkrepljene predstavitve izdelkov ali storitev. Namesto zapravljanja denarja za oglaševanje raje investirajte v lastne medije. 

Z uporabo povezav spletnega mesta v objavah boste izboljšali optimizacijo. Redna posodobitev kakovostnih vsebin v obliki blogov ali SEO člankov prispeva k povečanju prometa na spletni strani in boljši uvrstitvi v iskalnikih.

NAŠE STORITVE:

Medtem ko blogi in članki predstavljajo številne prednosti za vašo spletno stran in podjetje, lahko upravljanje kakovostnega bloga ali strani zahteva veliko energije, časa in koncentracije. V scriptoriumu vam pomagamo pri:

Kreiranju plana objav

Plan objav vam pripravimo enkrat tedensko ali enkrat mesečno. Za vsebine lahko poskrbite sami ali pa vam jih priskrbimo mi.

Pisanje blogov in SEO člankov

Raziskujemo in ustvarjamo pisno vsebino, ki maksimizira uporabo ključnih besed, ki so prilagojene vašemu podjetju.

Posodobitev blogov in člankov

Komunicirali boste z vodjo projektov, ki bo seznanjena z vašim načinom poslovanja in željami. Ker se zavedamo pomena sveže vsebine, vas bo vodja usmerjala pri nastajanju le te.

Upravljanje komentarjev

V Scriptoriumu skrbimo tudi za upravljanje komentarjev. Komentarji so močno orodje in odgovor nanje lahko razburi ali pomiri avtorja komentarja, zato je pomembno kako na komentar odgovorimo.

ZAKAJ NAS IZBRATI?

Kvaliteta 

V Scriptoriumu skrbimo za kvalitetno napisano vsebino, kar zagotavljamo z načelom štirih oči. Vsako besedilo pred oddajo naročniku pregledata najmanj dve osebi.

Originalnost

Za optimizacijo spletne stran in stranke je zanimiva vsebina, ki pritegne in je originalna. Zato ste lahko prepričani, da vsebino, ki jo boste prejeli s strani Scriptoriuma ne boste našli nikjer drugje.

Razumne cene 

Naše cene so jasne in vnaprej določene. Na oblikovanje cene vpliva količina vsebine in čas trajanja sodelovanja. Za dolgoročno sodelovanje zagotavljamo nižje cene.  

Zainteresirani?