PR ČLANKI IN OGLASNA SPOROČILA

"Vsebina je kralj" Kakovostno besedilo je najboljši način, kako obiskovalca prepričati, da ostane na vaši strani in se odloči za vašo storitev, izdelek ali sodelovanje z vami. PR članki in oglasna sporočila so objavljeni v plačljivih medijih, zato je kakovost toliko bolj pomembna.

KAKO SE PR ČLANKI RAZLIKUJEJO OD DRUGIH ČLANKOV?

PR članki so članki, ki so objavljeni v plačljivih tiskanih ali digitalnih medijih z namenom obveščanja javnosti o izdelku ali storitvi. Dober PR članek je napisan v prepričljivem prodajnem tonu, ki na prvi pogled ni videti prodajni. Poudarja prednosti storitve ali izdelka za uporabnika in se osredotoča na težavo, ki jo odpravlja produkt. V digitalnih medijih je pomembno dodati linke, ki vodijo do vaše spletne strani in v tiskanih medijih javno izpostaviti telefonsko številko, na kateri lahko bodoča stranka stopi v stik z naročnikom PR članka.

Oglasna sporočila so širši pojem, ki zajemajo pisanje vseh vrst besedil namenjenih oglaševanje. Sem spadajo besedila za socialne medije (Facebook, Instagram, Linkein, Twiter.), Google Adwords in ostale oglaševalske platforme.
pisanje oglasnih vsebin

ZAKAJ SO PR ČLANKI POMEMBNI ?

PR članki širšim javnostim predstavljajo vašo storitev ali izdelke. PR članki se od drugih člankov v plačanem mediju ne razlikujejo in bralci pogosto razlike med plačanim in neplačanim člankom ne opazijo.

NAŠE STORITVE

Nudimo naslednje storitve:

Pisanje PR člankov
Po navodilih uredništva in naročnika napišemo PR članek, ki sovpada s plačanim medijem. Z zanimivim besedilom stranke izobražujemo in pripeljemo do nakupa rešitve problema.
Pisanje besedil za Google Adwords
Cena na klik je odvisna od kakovosti napisanega besedila. Zaradi dolgoletnih izkušenj s pisanjem besedil za oglase Google Adwords lahko pripravljamo vsebino, ki pritegne.
Pisanje oglasnih sporočil in sloganov
Oblikovanje slogana, ki si ga ciljne javnosti zapomnijo, je vse prej kot preprosto. V nekaj besedah mora zajeti sporočilo, ki pritegne k nakupu. Prepustite oblikovanje slogana nam.

ZAKAJ IZBRATI NAS ?

Individualen pristop

Vsakemu naročniku in mediju, za katerega pišemo se, individualno posvetimo. Le tako lahko zagotavljamo storitve najvišje možne kakovosti.

Izkušnje

Sodelovali smo že z različnimi slovenskimi in tujimi mediji. Poznamo način dela in s tem prihranimo čas, ki bi ga porabili za usklajevanje.

Dostopne cene

Po dostopnih cenah napišem PR članke in jih prilagodimo različnim tiskanim medijem.

Svetovanje

Pri izbiri plačljivih tiskanih in digitalnih medijev vam svetujemo in priporočamo najboljšo možno rešitev za doseganje čim višje konverzije.

Zainteresirani?